Šport
25 ogledov

PokerStars v spotu Iglesiasa

Enrique Iglesias (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Bwin je začel z združevanjem glasbe in pokra s tem, da je pojavil v spotu ameriške pop pevke Lady Gaga Poker Face, zdaj pa sta, kot vse kaže, glasba in poker postala nerazdružljiva.

Tokrat se je spletna igralnica PokerStars pojavila v spotih latino pevca Enriqueja Iglesiasa in reperja Floja Ride. Ravnokar je izšel peti singel z zadnjega albuma Enriqueja Iglesiasa pod naslovom Euphoria. V spotu se poleg latino zvezdnika pojavlja tudi ameriški rap pevec Ludacris.

V tem spotu je PokerStars, ki je največja spletna igralnica na svetu, posodila tako mizo, žetone kot karte igralcem, ki v eni sceni skupaj z latino pevcem igrajo partijo pokra. V tej sceni je prikazano, kako Enrique Iglesias dobi poker dam, a se vseeno odloči, da bo svoje dame foldal. Preden se primete za glavo, vam priporočam, da si pogledate spot in boste potem sami ocenili, ali je njegova poteza +EV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.