Šport
24 ogledov

Pokukajte v misli Antoniusa in Dwana

(Foto: hochgepokert.de) Žurnal24 main
Poker zvezdnika Patrik Antonius in Tom »durrrr« Dwan, sta za vse svoje oboževalce tokrat pripravila prav posebno priložnost in jim omogočila, da dobijo vpogled v način njunega razmišljanja.

Člana Full Tiltove ekipe profesionalcev, sta namreč ugodila želji ekipnega kolega Brandona Adamsa in za njegov vadbeni portal, na dražbo postavila po 1 uro svojega časa.

Ta vest je še toliko bolj zanimiva zato, ker noben od njiju nikoli prej še ni nastopil v vlogi učitelja, niti fanta nista znana po tem, da bi bila zelo naklonjena inštruiranju. A tudi ega kot jih imata onadva, jima nista dovoljevala odreči usluge ekipnemu kolegu, ki se te dni, na vse pretege trudi zagnati svoj vadbeni portal - ExpertInsight.com.

Da bi si zagotovili kar največ publicitete, so se vodilni pri tem portalu, na katerem sicer delujejo tudi asi kot so Phil Gordon (poker), Andy Bloch (blackjack), Jim Furyk (golf), Fred Funk (golf) in Jeanette Lee (bilijard), odločili za javno dražbo, na katerem se bo lahko prav vsak potegoval za svojo lekcijo s strani katerega od profesionalcev.

No, to da se bo lahko za njo potegoval prav vsak, pravzaprav niti ne drži, saj izklicna cena za vsako od 1-urnih inštrukcij znaša kar vrtoglavih 3.000$! To pa je zgolj izklicna cena, ki pa zagotovo ne bo tudi končna, saj imata tako Američan, kot tudi Finec, kar precej oboževalcev z globokimi žepi, ki utegnejo za možnost učenja od obeh asov odšteti tudi po več kot 100.000$.

Ob tem se seveda sama postavlja domneva, da bi toliko pravzaprav stala tudi »šola«, ki vam bi jo Antonius ali Dwan, odčitala na Full Tiltovih virtualnih mizah. A v tem primeru, bi denar zgolj končal v žepu člana Full Tiltove ekipe, tako pa bo prinesel tudi marsikaj dobrega. Portal ExpertInsight.com bo večino izkupička obeh dražb podaril neworleanški javni šoli Morris Jeff Community School.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.