Šport > Nogomet
60 ogledov

Policija priprla napadalce na direktorja Partizana

partizan Žurnal24 main
Policija v Beogradu je priprla tri osebe zaradi nasilništva pred prostori nogometnega kluba Partizan, ki je dvignil ogromno prahu ne le v nogometnih krogih Srbije, pač pa tudi širše.

Kot poroča srbski Tanjug je policija prijela tri moške osumljence, ki naj bi bili vpleteni v nasilje pred sedežem nogometnega kluba Partizan v Beogradu. Kot je znano, so napadli direktorja nogometnega kluba in njegovo varnostno službo.

"Policija je osumljence zadržala v policijskem pridržanju, zoper njih bodo podali kazensko prijavo na pristojno tožilstvo," je povedal prvi mož srbske policije Nenad Stefanović. Kdo so osumljenci, medijem policija ni izdala, razkrili niso niti njihovih inicialk, kar je sicer policijska praksa.

Policisti naj bi trojico osumljenih tudi na podlagi posnetkov varnostnih kamer identificirali že dan po napadu, do katerega je prišlo 28. aprila. Osumljeni so se do današnjega dne uspešno skrivali pred policisti.

PREBERITE TUDI:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.