Šport
39 ogledov

Policist ukradel šov v Wimbledonu

policaj wimbledon Reševalni pas/Twitter
Neznani policist, ki je bil na dolžnosti med obračunom Novaka Đokovića in Rogerja Federerja, je nehotel postal zvezda družabnih omrežjih.

Po koncu turnirja v Wimbledonu so po družabnih omrežjih zaokrožile fotografije policista, ki je med finalnim obračunom najprestižnejšega turnirja na svetu pozabil na malenkosti, kot je skrb za javni red in mir, temveč se je raje prepustil užitkom ob spremljanju najuspešnejšega tenisača vseh časov Rogerja Federerja in prvega igralca sveta Novaka Đokovića.

Policist, ki si je teniški dvoboj ogledal s t.i. Henman Hilla, je ob spremljanju športne drame prikazal široko paleto čustev in postal pravi spletni hit.

Mož postave pa ni bil edini, ki je združil delo in zabavo, saj so njegovemu zgledu sledili tudi nekateri kolegi. ''Drugo leto, druga sestra, isti prijazni policaj v Wimbledonu,'' je fotografiji, na kateri pozira z enim od mož postave, pripisala obiskovalka turnirja Julia Friedman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.