Šport
7 ogledov

Pomaga ji lahko samo moški

Ana Ivanović se nadeja povratka med najboljše tenisačice na svetu. (Foto: Reuter Žurnal24 main
Srbska tenisačica Ana Ivanović, nekoč že številka ena svetovnega tenisa, še vedno ne najde poti na stara pota. "Sem zelo zapletena oseba in nenehno sem pod stresom," je potožila lepotička.

Ana Ivanović trenutno zaseda zanjo skromno 19. mesto na lestvici ATP. Srbkinja je priznala, da je zelo zapletena oseba, ki je nenehno pod stresom. "Zato potrebujem nekoga, ki me bo razumel kot osebo, da me bo spustil na realno tla, ko bom pretiravala s svojim željami po popolnosti. Prepričana sem, da to lahko naredi samo moški trener," meni Ivanovićeva, ki se želi vrniti tja, kjer je nekoč že bila. Na vrh ženskega tenisa. "Prepričana sem, da bo moj naslednji trener moški. Dekleta smo zelo zapletena, medtem ko so moški sproščeni. Oni vse sprejemajo manj resno, dekleta pa si vse vzamemo k srcu," je svojo odločitev pojasnila Ana. Nekdanja zmagovalka pariškega turnirja za grand slam je za nasvet prosila tudi svojega rojaka Novaka Djokovića: "Prosila sem ga, da mi pojasni, kako se mu uspeva spoprijemati s problemi in stresom. Moški vse delajo skozi zabavo, me pa skozi stres."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.