Šport
61 ogledov

Pomotoma razkrila veselo novico

serena williams Profimedias
Najboljša teniška igralka sveta Serena Williams je novico o nosečnosti razkrila ponesreči.

Serena Williams, zmagovalka 23. turnirjev za grand slam in aktualna številka ena svetovnega tenisa, pričakuje naraščaj s soustanoviteljem spletne strani Reddit Alexisom Ohanianom. Ameriška zvezdnica je novico o nosečnosti razkrila z objavo na Snapchatu, ki pa ni bila načrtovana.

Williamsova je iz tedna v teden dokumentirala svojo nosečnost, ena od fotografij pa se je pomotoma znašla na svetovnem spletu.

''Spremljala sem svoje stanje in se vsak teden fotografirala, da bi videla, kako napredujem. Fotografije sem hranila zase. Bila sem zelo pridna, a ena mi je ušla, Saj veste, kako je z družabnimi omrežji, ko pomotoma pritisnete napačen gumb'' je povedala 35-letnica, ki je za nosečnost izvedela le dva dni pred začetkom OP Avstralije. Kljub temu se je odločila zaigrati v Melbournu, kjer je v finalu premagala sestro Venus in osvojila 23 grand slam v karieri.

''Ni bilo lahko. Slišala sem zgodbe o nosečnicah - slabost, utrujetnost, napor. Noseča ali ne, nihče ni vedel in pričakovalo se je , da bom osvojila turnir. Vsakič, ko igram, ljudje pričakujejo zmago. Če izgubim, je novica precej odmevnejša,'' je dodala Američanka.

V letošnji sezoni ne bo več nastopila na WTA Touru, kljub zavidljivi starosti za profesionalno teniško igralko pa po rojstvu otroka ne namerava končati karere.

''Nameravam se vrniti. Nisem še končala. Če lahko Venus igra, potem vem, da lahko tudi jaz. Materinstvo je le del mojega življenja. Otrok me bo spremljal s tribune in upam, da bo navijal zame,'' je zaključila.

Williamsova se je pred tem odzvala tudi na rasistični škandal, ki ga je zakuhal nekdanji prvi igralec sveta Ilie Nastase.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.