Šport
1445 ogledov

Portoričanke z lepo gesto poškodovano nasprotnico pripravile do solz

Bojana Milenković Reševalni pas/Twitter
Na tekmi Svetovnega prvenstva v odbojki med Srbkinjami in Portoričankami se je grdo poškodovala srbska odbojkarica, katero so Portoričanke z ganljivo gesto po koncu tekme pripravile do solz.

Reprezentanca Srbije je vknjižila še peto prepričljivo zmago na Svetovnem prvenstvu na Japonskem, kjer je v petem krogu skupine D s 3:0 (23, 17, 25) premagala Portoriko. Srbija na Mundialu igra odlično in do sedaj še ni oddala niza.

Najuspešnejša posameznica dvoboja s Portorikom je bila Ana Bjelica, ki je dosegla 19 točk. Tekmo pa je na žalost zaznamovala grda poškodba Bojane Milenković, ki je zaključila z nastopi na letošnjem prvenstvu. Njen stok ob poškodbi je paral ušesa v dvorani, tekma pa je bila za nekaj časa prekinjena, dokler ni ob pomoči zdravniškega osebja le zapustila igrišče.

Poškodba odlične srbske odbojkarice pa ni pustila ravnodušnih niti nasprotnic.

Po koncu dvoboja so čisto vse Portoričanke pristopile do poškodovane igralke ter jo začele objemati in tolažiti. Gesta nasprotnic se je Milenkovićeve več kot očitno dotaknila, saj ni mogla zadrževati solz. 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.