Šport
3 ogledov

Poškodba Kavčiča ni prehuda

Turnir v Maroku bo za Blaža Kavčiča prvi peščeni v letošnji sezoni. (Foto: Nik R Žurnal24 main
Blaž Kavčič, ki trenutno zdravi poškodbo gležnja, zaradi katere je pred dnevi moral predati dvoboj turnirja serije challenger v Barletti, kljub temu računa, da bo lahko nastopil na turnirju ATP v Casablanci.
Mislim, da se bom do konca tedna počutil že dovolj dobro, da bom mirne vesti odpotoval v Maroko.
Blaž Kavčič

Pred dnevi je moral Blaž Kavčič zaradi poškodbe gležnja predati dvoboj prvega kroga ATP turnirja serije Challenger v italijanski Barletti. Takoj po tekmi je odpotoval domov, kjer sedaj že drugi dan pospešeno zdravi poškodbo. Po prvih informacijah in občutkih poškodba ni tako huda, tako da Blaž ostaja optimističen glede svojega nastopa na ATP turnirju v Casablanci, ki bo prihodnji teden.

"Mislim, da se bom do konca tedna počutil že dovolj dobro, da bom mirne vesti odpotoval v Maroko. Nastope na glavnih turnirjih ATP serije je res težko izpustiti. Začenja se peščena sezona in veselim se turnirjev na pesku, kjer sem v preteklosti dosegal dobre rezultate," je povedal Blaž, ki ta čas zaseda 85. mesto na ATP lestvici. Nastop na turnirju v Maroku bo njegov že peti nastop na glavnih turnirjih ATP serije v tej sezoni in prvi na peščeni podlagi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.