Šport
4 ogledov

Poškodba kolena in mišice

kavticnik_slavje_ins Žurnal24 main
Vida Kavtičnika in njegov Kiel v nedeljo čaka prvi obračun finala rokometne Lige prvakov, njihov nasprotnik pa bo stari znanec Ciudad Real. Zbadanje z Zormanom in Pajovičem odpade.
 
 

Momir Ilić je njihov najboljši igralec. Vsaj proti nam imajo vedno veliko težav v obrambi in nikakor ne najdejo pravega recepta. Z visokim tempom in protinapadi smo jih vselej uničili. Vedno igrajo z isto postavo, tako da jim na koncu zmanjka moči.

Kavtičnik o Gummersbachu, nasprotniku Gorenja

 
Pred prvo tekmo finala Lige prvakov smo poklicali našega legionarja Vida Kavtičnika , ki ga tokrat nismo želeli utrujati z vprašanji o Montpellierju . Velenjčan je potarnal o poraznem zdravstvenem stanju in ni zganjal nobene evforije pred finalom, saj Kiel tako ali tako vseskozi igra težke tekme. Vid je Ligo prvakov osvojil leta 2007, ko je Kiel ugnal Flensburg , lani pa je igral v finalu in klonil pred Ciudad Realom .

Kako vam gredo od rok priprave na prvo finalno tekmo Lige prvakov?

Pripravljamo se tako kot na vsako tekmo. Ne delamo nobene panike. Mogoče smo malo pozornejši, vendar smo vseeno proti Ciudad Realu letos že igrali in vsekakor vemo, kako močan je.

Vid še ne ve, ali bo sploh lahko nastopil. 

 
Na kaj boste morali biti v španski ekipi še posebej pozorni?
Ne gre izpostavljati koga posebej. Imajo odlične posameznike, tako da bomo morali odigrati odlično obrambo. So favoriti v tem dvoboju, ampak z dobro obrambo se jim bomo poskušali čim bolje postaviti po robu.

Piše se, da imate veliko težav z zdravjem.
Res je, v drugem delu sezone me zelo mučijo poškodbe. V torek in četrtek sem bil na magnetni resonanci kolena, saj mi zateka. Videli bomo, kaj bodo rekli zdravniki. Težava je tudi desna stegenska mišica, ki je vseskozi zategnjena, zato moram zelo paziti, da mi ne poči.

Je torej vaš nastop vprašljiv?

O tem še ne morem govoriti, ker še nimam podatkov, kaj je s kolenom. Za zdaj je zdravje na prvem mestu in ravno zdravje je moj kapital.

Ste se kaj slišali z Urošem Zormanom in Alešem Pajovičem? Je bilo kaj zbadanja?

Ne, mi se nikoli ne zbadamo. Smo v redu prijatelji, pogovarjamo se, kako nam kaj gre v življenju, pred tekmo pa se nikoli ne pogovarjamo.

Napovedujete zmago?
Napovedujem lepo igro in naš boj do zadnjih atomov moči.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.