Šport
14 ogledov

Poškodba Marije, poraz Caroline

Caroline Wozniacki EPA
Caroline Wozniacki je po porazu proti Veri Zvonarjovi tik pred izpadom na letošnjem sklepnem ženskem teniškem turnirju v Carigradu, a bo kljub temu na lestvici WTA prezimila na prvem mestu. Marija Šarapova, edina, ki bi Danko lahko prehitela, si je poškodovala gleženj in je že končala nastope.

Danka Caroline Wozniacki je izgubila srečanje teniškega mastersa v Carigradu proti Rusinjo Veri Zvonarjovi z 2:6, 6:4 in 3:6 in je tik pred izpadom na letošnjem sklepnem ženskem teniškem turnirju. Kljub temu bo na svetovni lestvici WTA prezimila na prvem mestu, enako kot lani.

Edina, ki bi Danko lahko zrinila s teniškega vrha pred začetkom nove sezone, je Rusinja Marija Šarapova, ki je v Carigradu proti Kitajki Li Na (6:7 (4), 4:6) izgubila tudi drugi dvoboj, nato pa sporočila, da na turnirju zaradi poškodbe gležnja ne bo več nastopila. Na turnirju jo bo zamenjala Francozinja Marion Bartoli.

Rusinja se je poškodovala že septembra na turnirju v Tokiu, zdaj pa je poškodbo obnovila.

Rdeča skupina:

Vera Zvonarjova (Rus) : Caroline Wozniacki (Dan) 6:2, 4:6, 6:3

Lestvica: 1. Petra Kvitova 2, 2. Caroline Wozniacki 2, 3. Vera Zvonareva 2, 4. Agnieszka Radwanska 0

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.