Šport
57342 ogledov

Poskušal je ukrasti avto UFC borcu. Ni se končalo dobro

Jordan Williams Print Screen
Ameriški MMA borec je fizično obračunal z nepridipravom.

Neznani storilec je poskušal Jordanu Williamsu, UFC borcu velterske kategorije (9-5), odtujiti vozilu na parkirišču bencinskega servisa, a se mu je predrzni manever izjalovil.

Williams pred vstopom v trgovino ni ugasnil avtomobila, v katerega je sedel zmikavt in se poskušal odpeljati, a je vozilo ostalo na mestu zaradi t.i. sistema 'push to start', ki onemogoča gibanje, kadar so ključi izven radija 1,5 metra. Šele ko se je Williams približal vozilu, se je to začelo premikati vzvratno.

UFC borec je kljub šoku uspel odpreti voznikova vrata, nakar je storilcu podelil nekaj krepkih. "Sprva nisem mogel verjeti svojim očem. Rekel sem si 'res nekdo sedi v mojem avtomobilu'. Odprl sem vrata in najbolj smešno je bilo pravzaprav to, da sem najprej svoj nakup vrgel na sovoznikov sedež, šele nato sem ga začel pretepati. Že po prvem udarcu je vpil 'oprosti, oprosti'. Zadel sem ga tudi s kolenom," je za ESPN dejal borec.

Kasneje je ob posnetku na Instagramu izrazil obžalovanje, da storilca ni pokončal zunaj avtomobila, vendar ga tolaži to, da je obdržal svojega jeklenega konjička.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan Williams (@bomayemma)

Komentarjev 4
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 17:01 14.avgust 2021.

    Težko najdemo prispevek med vsemi reklamami, a kaj pretiravate vi...jaz bojkotiram reklame, a tega ne veste , no sedaj veste !

  • Toma 13:37 14.avgust 2021.

    Jaz bi rekel, da se je dobro končalo. Lahko še vedno hodi ;-)

  • Tomaz_321 10:49 14.avgust 2021.

    Če bi se kaj takega pri nas zgodilo, bi ta naš "borec" ki bi mu nekdo tako ukradel avto dobil pogojno kazen! :(