Šport
16 ogledov

Poslušalci nagradili dobrodelnost

Razingar si je naziv Ime tedna prislužil z akcijo Več kot gol. Žurnal24 main
Hokejista Jesenic Tomaža Razingarja so poslušalci Radia Val 202 razglasili za Ime tedna. Naziv si je prislužil, ker je bil pobudnik dobrodelne akcije Več kot gol.

Hokejist Jesenic Tomaž Razingar si je v glasovanju Radia Val 202 prislužil naziv Ime tedna. Razingar si je naslov v močni konkurenci priboril zaradi dane pobude za dobrodelno akcijo Več kot gol, kjer so vrhunski športniki Društvu za kakovostno rehabilitacijo otrok Slovenije (Kros) za vsak zadetek darovali po 20 evrov. Glasovanje je potekalo na tri načine; prek kratkih SMS-sporočil, prek spleta in telefonskih klicev. Na vseh treh je Razingar najbolj prepričal poslušalce in kljub močni konkurenci (to so sestavljali informacijska pooblaščenka Nataša Pirc Musar, politik Borut Pahor, gospodarstvenik Boško Šrot in režiser Dušan Jovanovič) prepričljivo zmagal.

Tomaž Razingar je bil skupaj z bratoma Marcelom in Davidom Rodmanom ter Ivom Janom pobudnik dobrodelne akcije Več kot gol, v kateri so skozi vso preteklo sezono različni vrhunski športniki darovali po 20 evrov za vsak zadetek, in sicer Društvu za kakovostno rehabilitacijo otrok Slovenije (Kros). Kmalu po začetku akcije so se fantom pridružili še drugi hokejisti – Anže Kopitar, Tomaž Vnuk, Dejan Varl, Dejan Kontrec, Robert Kristan, med drugimi športniki pa še celotni nogometni klub Olimpija, nekdanji predsednik HZS Ernest Aljančič, novinar Zoran Radisavljevič, Jure Košir ter televiziji Kanal A in Šport TV. Sodelujoči so zbrali 341 zadetkov in s tem 12.160 evrov za društvo Kros.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.