Šport
24074 ogledov

Posnetek, ki razkrije vse: zdaj je jasno, kako je v Đokovića priletela steklenica

Novak Đoković Profimedia
Posnetek, ki ga je v svet poslal organizator mastersa v Rimu, razkriva, da je šlo za nesrečo in nikakor ne za nameren napad na Đokovića.

Včeraj zvečer so splet kot strela z jasnega preplavili posnetki Novaka Đokovića, ki je, potem ko je dobil aluminijasto steklenico vode v glavo, obležal na tleh

Hitro so se pojavile teorije zarote, češ da je šlo za nameren napad na Srba, predvsem srbski mediji so bili polni težkih besed. A organizator je hitro pomiril strasti in v javnost poslal posnetek, ki dokazuje, da je steklenica padla na Đokovića s strani tistega, ki bi si to najmanj želel.

Spodnji vdelani posnetek namreč dokazuje, da je šlo za nesrečo, potem ko je eden od gorečih privržencev Novaka Đokovića le želel dobiti podpis slovitega Srba. Ob tem mu je namreč iz nahrbtnika nehote padla aluminijasta steklenica vode, ki je zadela Noleta naravnost v glavo.

Đoković je nemudoma obležal "kot pokošen", zaradi tega nesrečnega dogodka pa je Srb moral obiskati tudi zdravnika, kasneje je odpovedal tudi novinarsko konferenco. A kot zatrjuje organizator, poškodba Đokovića ni težke narave in bo lahko nastopil v šestnajstini finala. V drugem krogu je Đoković zanesljivo ugnal Francoza Corentina Mouteta s 6:3 in 6:1.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Toma 13:41 11.maj 2024.

    Bog gaje štrafal,bi rekli pri nas.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:34 11.maj 2024.

    No kot kaže mu je ta flaša kar prav prišla, saj mu je priskrbela nekaj prostega časa, ki ga drugače ne bi imel!?