Šport
10 ogledov

Pot do 100 milijard

(Foto: playwinningpoker.com) Žurnal24 main
PokerStars je na poti do 100. milijardne igre in mi bomo s promocijo mejniških iger proslavili vsako 10. milijardno igro! Prvi postanek na tej poti je 60. milijardna igra, ki bo odigrana še pred koncem marca.

Število odigranih iger lahko izveš hitro, če preveriš števec na vrhu te strani. Če se nahajaš v programu, lahko vidiš skupno število odigranih iger tudi, ko sediš pri mizi. Da bi postal zmagovalec promocije Pot do 100 milijard, moraš le igrati v igrah za denar na strani PokerStars.com in sodelovati v milijonti igri (npr. 59.902.000.000). Če boš uspešen, boš prejel denarno nagrado, ki je lahko vredna na tisoče dolarjev.

Če boš dovolj dober in zmagal 60. milijardno igro, boš prejel najmanj 60.000 $! V času praznovanja 60. milijardne igre lahko igralci pričakujejo nagrade v vrednosti skoraj 1.000.000 $!

Nasveti za mejniške igre:

– Igraj pri več mizah: če zmoreš igrati pri več kot eni mizi hkrati, si boš povečal možnosti za sodelovanje v mejniški igri.
– Igraj daljše seje: velikost nagrade je odvisna od števila točk za VIP igralce (VPP točk), ki si ga zaslužil pri mizi. VPP točke zaslužiš v denarni igri vsakič, ko sodeluješ v igri s pristojbino (rake), zato dlje kot igraš, več zaslužiš. Poskušaj se prisesti k mizi kar nekaj časa pred mejniško igro, saj boš na ta način povečal znesek tvoje potencialne nagrade.
– Igraj v igri z veliko akcije: v nekaterih igrah so poti ustvarjene enostavneje kot na primer v igrah Limit Hold'em in Pot Limit Omaha. Igranje teh iger ti bo omogočilo hitrejše služenje VPP točk.

V sklopu posamezne promocije Pot do 100 milijard bo na voljo 300 običajnih mejniških iger in finalni mega mejnik. V praznovanje 60. milijardne igre so vključene igre od številke 59.700.000.000 do številke 60.000.000.000. Naslednji korak bo 70. milijardna igra, zato ne pozabi preverjati te strani za več informacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.