Šport
17 ogledov

Potuje, sanja in zmaguje

1/2
Žurnal24 main
Pred dnevi je v španski La Molini dosegel svojo prvo slalomsko zmago v karieri. Drugič v tej zimi je stal na najvišji stopnički. Deskar na snegu Rok Flander je odkril svojo drugo plat.

Čeprav sebe ne gleda najraje v medijih, je naš najboljši deskar na snegu stopil pred kamero spletnega portala zurnal24.si in bil glavna zvezda naše redne torkove rubrike Druga plat . Rok Flander je pred dnevi po nekaj slabših dosežkih spet zablestel. Zmagal je na tekmi svetovnega pokala v paralelnem slalomu v La Molini in dosegel svoj tretji uspeh v tem tekmovanju. "Najraje sanjam o oceanu," je med drugim razkril jezdec snežnih poljan.

Zakaj si bo potovanje v Madagaskar zapomnil za vedno, čemu se ne bi nikoli odpovedal in s kakšnim uspehom se lahko pohvali iz šolskih dni, tudi o tem v današnjem videointervjuju. Športnik iz Dragočajne , ki ga naslednja preizkušnja čaka sredi februarja v korejskem Sungvooju , je tudi dober poznavalec glasbe. Njegov okus je izjemno širok. Poglejte si!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.