Šport
22 ogledov

"Pred Cro Copom ne smeš bežati"

Frank Mir je izpostavil številne odlike Cro Copa (na sliki zgoraj). (Foto: Sherd Žurnal24 main
Mirko Filipović - Cro Cop so bo 25. septembra na UFC 119 v Indianapolisu pomeril z nekdajim dvakratnim UFC-prvakom Frankom Mirom. Slednji Hrvata spoštuje, a dodaja, da je boljši.

Mirko  Filipović - Cro Cop in Frank Mir se bosta v oktagonu pomerila na UFC 119 v Indianapolisu. Najboljši hrvaški MMA-borec se trenutno v svoji dvorani v Zagrebu pospešeno pripravlja na borbo, Mir pa je za uradno spletno stran UFC spregovoril nekaj besed o sami borbi. "Cro Cop je še vedno isti borec, ki sem ga gledal v Pridu. Mislim, da so vsi videli posnetek njegovih borb in vedo, da ne smeš bežati pred njim. Še vedno je nevaren. Hiter je in močan. Če mu dopustiš, te nadleguje po oktagonu," je Mir izpostavil nekatere prednosti Filipovića in dodal, da je njegova leva noge še vedno "ubijalska": "Njegova levica je še vedno nevarna in hitra." Kljub vsem pohvalam na račun Cro Copa pa Mir ne dvomi v svoje prednosti in zmago. "Mirko je v stand-up borbi zelo dober, a tudi jaz nisem slab. Dodajte še rokoborbo, ki je moja močnejša stran, in brazilski jiu-jitsu, kjer sem veliko boljši. Ne vidim razloga za zaskrbljenost, Filipović pa ima zanjo veliko razlogov."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.