Šport
50 ogledov

Pred poroko na dvoboj

arina rodionova Profimedias
Arina Rodionova bo svoj poročni dan preživela nekoliko drugače kot običajne neveste. V jutranjih urah jo namreč čaka dvoboj, ki jo lahko približa nastopu na OP Avstralije.

Naturalizirana Avstralka ruskih korenin je organizatorje OP Avstralije zaprosila, če lahko njen sobotni obračun z rojakinjo Storm Sanders prestavijo na jutranji termin, saj bo popoldne dahnila usodni da z napadalcem avstralske nogometne lige Tyronom Vickeryjem.

Radionova mora dobiti dva zaporedna obračuna, če si želi priigrati vstopnico (wild card) za nastop na uvodnem Grand Slamu sezone. Če bo v polfinalu uspešna, bo v nedeljo zjutraj - nekaj ur po poročnem obredu - spet stala na igrišču.

''Priprave na poroko se začnejo zjutraj. Pričesko in ličila bomo že izpustili, a poroko težko. Rada bi igrala zjutraj, potem pa bomo videli, kako bomo s časom. Zares bi rada nastopila, ker je to velika priložnost. Žreb je precej odprt in škoda bi bilo, če bi se termina prekrila, saj bi v tem primeru verjetno izbrala poroko,'' je povedala 26-letnica.

''Šport je velik del najinega življenja, zato tega ne moreva ločiti. On je enak,'' je povedala Radionova in dodala, da ji poroka ne predstavlja dodatnega pritiska, saj je z mislimi osredotočena na polfinalni obračun.

 ''Ne čutim pritiska, saj me skrbi nekaj drugega. Enako velja za dvoboj. Če zmagam, super, če izgubim, me čaka poroka,'' je povedala 309. igralka sveta in dodala, da si bo na poročni večer vsekakor privoščila kakšno kapljico, četudi bo morala v nedeljo znova na igrišče.

 ''Seveda. Vedno igram po eni pijači... ali dveh. Menim, da nevesta ne sme biti preveč pijana na svoji poroki, tako da si zagotovo ne bom privoščila več kot tri pijače. Mislim, da bo dovolj,'' je zaključila Avstralka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.