Šport
15 ogledov

Predraga vozovnica za Hannover

Žurnal24 main
Žurnal24 se je pogovarjal z Janom Muršakom, igralcem moštva Grand Rapids Griffins, ki si ga je John Harrington želel v kvalifikacijah, a se to ni zgodilo zaradi relativno bizarnega vzroka.
 

Preberite še ...

Intervju: Ivo Jan
Video: Po čudež v Hannover

Kako poteka vaša sezona pri ekipi Grand Rapids Griffins?
Sezona se je začela uspešno. Na pripravah za novo sezono lige NHL sem dobro igral, vendar so se pri ekipi Detroit Red Wings kljub temu odločili, da me pošljejo v ligo AHL k moštvu Grand Rapids. Tukaj pa mi trener ni dal veliko priložnosti za igranje. V ekipi imamo namreč veliko starejših in izkušenejših hokejistov, ti pa so imeli prednost. Šele pred enim mesecem sem dočakal pravo priložnost. Pokazal sem, česa sem zmožen, in na zadnjih tekmah res igral zelo dobro. Zadnje čase sem še posebno napredoval v moči.

Selektor John Harrington je omenil, da ste si zelo želeli nastopiti na kvalifikacijskem turnirju v Hannovru.

To je res. Selektor Harrington me je poklical in imela sva kratek pogovor glede kvalifikacij za olimpijske igre, kjer bi z veseljem nastopil.

Kaj je šlo narobe?
Čeprav si je selektor zelo želel, da se udeležim tekmovanja v Hannovru, pa Hokejska zveza Slovenije ni imela dovolj denarja za povratno letalsko vozovnico iz Združenih držav Amerike. Oziroma naj se ji ne bi izplačalo kupiti karte le zato, da odigram tri tekme.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.