Šport
1 ogledov

Prek Facebooka na WSOP

(Foto: arhiv Žurnal24) Žurnal24 main
Bi se radi uvrstili na pokeraško prvenstvo WSOP? Zdaj to lahko poskušate doseči kar preko posebne aplikacije na socialnem spletnem omrežju Facebook. Preberite, kako vam to lahko uspe.

Facebook je že dolgo poznan po marsičem drugem, kot le obujanju spominov in komuniciranju, a medtem ko večina vaših znancev trenutno v svoji najljubši FB aplikaciji verjetno obira zrelo sadje in zelenjavo, lahko vi obirate svoje nasprotnike in si pri tem tudi priigrate lepe nagrade. Prav to vam namreč omogoča najnovejša aplikacija, ki so jo pripravili pri WSOP.

Aplikacija, ki jo lahko najdete na največjem socialnem omrežju na svetu, vam ponuja možnost, da se v pokru pomerite s svojimi prijatelji, znanci ter vsemi drugimi člani omrežja. Pri tem imate na voljo širok nabor iger, od denarne igre, turnirjev, SNG-jev, prav vse pa so popolnoma brezplačne.

Kot ste verjetno že ugotovili, se v teh igrah ne obrača pravi denar, temveč vse skupaj temelji le na točkah oziroma tako imenovanem play moneyju. Čeprav za svoje dobre poteze ne boste neposredno nagrajeni z denarnim zneskom, pa to vseeno ne pomeni, da bodo najboljši ostali praznih rok. Na WSOP pokru bodo namreč redno organizirane tudi posebne promocijske akcije, v katerih si bodo lahko najboljši igralci priigrali različne nagradne pakete, ki segajo od potovanj v ameriško igralniško meko, pa vse tja do paketov za prvenstvo WSOP 2011!

Če ste doslej na Facebooku le zapravljali čas ali pa se kratkočasili s trivialnimi aplikacijami, potem imate zdaj priložnost, da z nekaj dela in sreče svoje urice na Facebooku spremenite v lepo nagrado. Medtem ko boste urejali svoje slike z morja ali pa se pogovarjali s svojimi prijatelji, odigrajte še partijo pokra. Kdo ve, morda se vam nasmehne sreča in si boste priigrali svoj paket za katerega od turnirjev prvenstva WSOP.

Vsi ki bi se želeli preizkusiti na Facebookovih poker mizah, lahko to storite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.