Šport
17 ogledov

Prenos Big Game 5

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Pokernews naznanja ekskluziven interaktiven prenos PartyPokerjeve denarne igre Big Game 5 v živo. Kot na televiziji bo viden prikaz kart igralcev. Novost: možnost, da gledalci izglasujejo, kdo naj zapusti igro.

PartyPoker bo igro Big Game V. priredil v igralnici Dusk Till Dawn v Nottinghamu v Angliji, potekala pa bo od petka, 15. aprila, od 20. ure do nedelje, 17. aprila, ravno tako do 20. ure. Med tistimi, ki bodo predvidoma igrali http://si.pokernews.com/party-poker/ so Tony G, Annette Obrestad, Sam Trickett, Luke Schwartz, Dusty Schmidt, Dave "Devilfish" Ulliott, in David "Viffer" Peat.

S tem prenosom bo PokerNews peljal svoje storitve poročanja v živo korak dlje, saj bodo gledalci lahko ob gledanju oddaje tudi sodelovali v promocijah ter klepetali med sabo, s komentatorji in igralci. Največja novost pa je, da bodo lahko prvič v zgodovini med gledanjem prenosa v živo s svojimi glasovi iz igre poslali igralce, ki so jim najmanj všeč.

PokerNewsova interaktivna igra Big Game: glejte, igrajte, zmagajte

Med ogledom in glasovanjem bodo potekale tudi ekskluzivne promocije z nagradnim skladom, vrednim več kot 5000 $.

$ 2,000 Big Game Interactive Freeroll

  • Sobota, 16. april, 21.00
  • Nedelja, 17. april, 21.00

Turnir bo zaščiten z geslom, zato je treba gledati prenos v živo. Podeljen bo en sedež za PartyPoker Spring Millions v vrednosti 640 $, v nagradni sklad pa bo dodanih še 1.360 $.

Tekmovanje za geslo
Čez dan bomo v seriji namigov sporočili geslo, ki bo prvim 30 igralcem, ki ga bodo ugotovili, prineslo 10 $ vredno vstopnico za tako imenovane Step turnirje, s katerimi se bodo lahko začeli kvalificirati za letošnje prvenstvo WSOP.

Tekmovanja v znanju o pokru
Med prenosom bomo postavljali splošna vprašanja o pokru in podelili 40 vstopnic za kvalifikacijske Step turnirje za WSOP, vrednih 10 $.

V promocijah lahko sodelujete tudi, če nimate računa pri PartyPokru. Vendar pa ste kot novinec pri PartyPokru še vedno lahko deležni našega brezplačnega bonusa v vrednosti 50 $, ki ga brez opravljenega kakršnegakoli depozita dobite samo preko PokerNewsa.

Medijski predstavnik pri PartyPokru je dejal: "Zaradi inovacije prenosa in izločitev iz igre z glasovi bo spremljanje igre bolj zanimivo. Ne bo šlo za običajen prenos v živo, saj boste lahko videli karte igralcev, prikaze statističnih podatkov ter komentar Jesseja Maya in gostujočih komentatorjev. Tako bo, kot bi gledali televizijo."

Eddie Hearn, direktor podjetja Matchroom Sport, je o veliki igri povedal: "Ozračje na prizorišču Big Gama je edinstveno. Igralci igrajo s svojim denarjem, in ko se jim začne blesti od nespanja, postane igra še bolj surova in provociranje pri mizi še bolj smešno. Oboževalci pokra bodo igro lahko gledali istočasno, ko se bo dogajala, in mislim, da bomo priča enemu od najbolj priljubljenih prenosov pokra."

Kdo igra premalo agresivno? Koga ne marate? Zdaj boste imeli besedo pri tem, kdo ostane v igri. Edini izjemi, zaščiteni pred izločitvijo, sta statistično najbolj aktiven igralec in kvalifikanti promocije PartyPoker.com Wildcard, ki so jim zagotovljene vsaj štiri ure igre. Prenos, glasovanje in igre bodo potekale na straneh PokerNewsa po vsem svetu.

Ta konec tedna je torej čas, da poklepetate z našimi novinarji in profesionalnimi igralci, odločate o tem, kdo ostane v igri in sodelujete v tekmovanjih in freerollih. Laura Cornelies pa vas bo odpeljala tudi v zakulisje dogajanja.

Povezava do prenosa


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.