Šport
17 ogledov

Prestižni turnir v Monte Carlu

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Everest Poker bo to pomlad v slovitem monaškem hotelu Salle des Palmiers organiziral enega največjih in najbogatejših turnirjev.

Njihov turnir z nazivom Everest Poker ONE, se bo na zgoraj omenjeni elitni lokaciji odvijal od 21. do 24. aprila in se bo ponašal s prijavnino 5.300 € ter zagotovljenim nagradnim skladom kar 1 milijon evrov.

A še pred začetkom turnirja, so se pri Everest Pokru odločili, da vsem svojim igralcem, ponudijo priložnost, da se nanj uvrstijo zastonj, prek njihove najnovejše promocije Everest Poker One Challenge. Gre za serijo brezplačnih in turnirjev z minimalno prijavnino, ki bo potekala od 14. do 20. marca, prek katerih se boste lahko prebili na finalni turnir, ki bo na sporedu 23. marca, na katerem bo podeljen 1 paket za turnir Everest Poker ONE v vrednosti 9.000$. Finalnega turnirja pa ne bo zadovoljen zapuščal le zmagovalec, temveč tudi naslednjih 8 uvrščenih igralcev, ki bodo prejeli vstopnice za turnir z zagotovljenim nagradnim skladom kar 50.000$!

Pred vami je tokrat prvi od turnirjev serije Everest Poker One Challenge in sicer brezplačni turnir, ki bo na sporedu 14. marca ob 20:00, na katerem bodo podeljene 4 vstopnice za finalni turnir.

Če želite v tej promocijski akciji sodelovati tudi vi, je vse kar morate storiti to, da si odprete nov račun na Everest Pokru, opravite vsaj minimalni depozit (5$!) in nato nekaj ur pred začetkom turnirja, na pokernews.si poiščete še ustrezno geslo, ki vam bo omogočilo nastop na vsakem od turnirjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.