Šport
6 ogledov

Prestop Marie

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Ta četrtek so objavili, da je polovica poker para lanske sezone Amazing Race Maria Ho je postala najnovejši član ekipe UB.com profesionalcev.

Tretja največja spletna igralnica v Severni Ameriki je ob tem podala svojo izjavo: “Z zgodovino dobrih turnirskih rezultatov na živih turnirjih, vključno z finalno mizo na turnirju World Poker Tour (WPT) in World Series of Poker (WSOP) Circuit v obdobju zadnjih treh mesecev je Maria Ho dokazala, da si zasluži mesto v ekipi UB, v kateri so že 11kratni dobitnik zapestnice WSOP Phil Hellmuth, Joe Sebok in veliko drugih igralcev."

Leta 2007 je bila Maria Ho ženska, ki je najdlje uspela ostati na glavnem turnirju WSOP. Na turnirju, kjer se je pomerilo 6358 igralcev je zasedla končno 38. mesto. S tem je dobila nagrado 237.865$. Maria Ho ima devet uvrstitev v denarne nagrade na serije WSOP plus dodatne tri uvrstitve na seriji WPT. Ima tudi sloves odlične igralke denarnih iger za najvišje vsote, tako v Los Angelesu kot Las Vegasu. Vse to jo dela za eno redkih mladih igralk, ki lahko uspešno konkurirajo eliti pokra na najvišjem nivoju igre.

Maria Ho kaže svojo karizmo tudi izven igralnic. Poker izkušnje ji pomagajo, da je leta 2009 začela s snemanjem oddaj za WSOP.com, zraven pa še komentira poker oddaje na televizijski mreži ESPN. Njeno pojavljanje v javnosti je dobra promocija za poker, zato se je tudi pojavila v oddajah kot je Anderson Cooper 360 na CNN. Mednarodno slavo pa je dosegla kot sodelujoča v šovu The Amazing Race, ki je TV hiši CNS prinesla kar 7 nagrad Emmy. Maria je bila sodelujoča tudi na zelo popularni oddaji American Idol na Fox TV. Seveda je potem logično da tako njeni uspehi na področju pokra kot na področju šovbiznisa niso bili neopaženi. Marsikatera igralnica je to karizmatično igralka, ki je bila rojena na Tajvanu želela dobiti pod svoje okrilje.

Payton O’Brien, ki dela za stran Gambling911.com je ob tem povedal, da je za njega presenetljivo, da že prej ni nobena večja poker igralnica podpisala sponzorske pogodbe z Mario, saj njena osebnost sije v vseh pogledih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.