Šport
19 ogledov

Pretep gledalcev na OP ZDA

1/5
Žurnal24 main
Na odprtem prvenstvu ZDA, med dvobojem Novaka Djokovića in Philippa Petzschnerja, je dogajalo tudi na tribunah, kjer je najprej prišlo do besednega, nato pa še fizičnega obračunavanja.

Spor med mlajšim črnolasim moškim in žensko srednjih let se je zgodil na OP ZDA v času dvoboja med Srbom Novakom Djokovićam in Philippom Petzschnerjem iz Nemčije. Po poročanju ameriških medijev naj bi mu botrovalo neprimerno govorjenje črnolasca. Besedni dvoboj se je sprevrgel v fizični obračun, ko se je mlajšega moškega – tako, da ga je zgrabil za vrat – lotil gospod, ki je bil z žensko, pred tem pa je njun besedni obračun mirnih živcev opazoval (na 1:40). Oba sta padla nekaj stopnic nižje, na jezikavega mladca pa se je nato z odrivanjem še ženska. Kmalu so črnolasega moškega okoliški gledalci pritisnili ob ograjo in umirili, prišli pa so tudi varnostniki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.