Šport
125 ogledov

Pretep Torcide in BBB sredi avtoceste

pretep torcida bad blue boys huligani Youtube
Hrvaška avtocesta A1 se je v bližini Karlovca se je prelevila v bojišče navijačev Dinamo Zagreba in Hajduka.

Hajduk in Dinamo Zagreb sta igrala v gosteh, kar je običajno znak za preplah, piše hrvaški spletni portal 24sata, potem ko je v sredo nekaj čez 13. uro prišlo do spopada navijaških skupin Bad Blue Boys in Torcide.

Zagrebčani so potovali na jug, Splitčani pa na sever, kar pa ni preprečilo fizičnega obračunavanja, saj so huligani preprosto parkirali avtomobile, preskočili ograjo in se je začelo.

''Ob 13.32 smo dobili prijavo o pretepu na avtocesti Rijeka - Zagreb v smeri Zagreba. Policija je prispela na teren, vse dodatne informacije bomo sporočili kasneje,'' je dejal predstavnik policije.

Po nekaterih podatkih naj bi v množičnem pretepu s steklenicami in palicami, ki je za seboj pustilo tudi krvave sledi, sodelovalo približno 100 navijačev Hajduka in 50 podpornikov zagrebškega Dinama. Večina huliganov se je do prihoda policije že razbežala.

Navijaški skupini sta z izgredom poskrbeli za zastoj prometa, kaos na cesti pa je posnel tudi eden od naključno mimoidočih voznikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.