Šport
45 ogledov

Prevc ni spreten le na smučeh

peter prevc kart karting Facebook
Slovenski smučarski skakalci so proste tenutke med pripravami na novo sezono izkoristili za obisk AMZS Centra na Vranskem, kjer so za njih pripravili karting doživetje.

Slovenski orli na čelu z najboljšim smučarskim skakalcem na svetu Petrom Prevcem so se odzvali povabilu nacionalne avtomobilske zveze in obiskali center varne vožnje na Vranskem, kjer so lahko v praksi preizkusili svoje dirkaške sposobnosti.

Poleg omenjenega zmagovalca skupnega seštevka za svetovni pokal so s karti dirkali še Jurij Tepeš, Jaka Hvala, Anže Semenič, Cene Prevc, Nejc Dežman, Anže Lanišek in trener reprezentance Goran Janus. Fantom je na prizorišču z nasveti pomagal večkratni državni prvak v kartingu Matic Gorišek.

Skakalci so utrinke nepozabne izkušnje delili na družabnih omrežjih. ''Nekateri smo nekajkrat končali v travi,'' je fotografiji enega svojih izletov s steze pripisal Prevc. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.