Šport
7551 ogledov

Pri 15 osvojila Wimbledon, zdaj na platformi za odrasle

Sofija Žuk Instagram
Ruska teniška igralka, ki je veljala za eno najbolj talentiranih v karavani, je po številnih poškodbah opustila tenis in se posvetila spletni strani za odrasle.

Potem ko je pri 15 letih osvojila mladinski turnir Wimbledona, so jo primerjali celo z legendarno Marijo Šarapovo, toda poškodbe hrbta so ji preprečile vzpon med zvezde. 

Sofija Žuk je 2015 osvojila naslov v Wimbledonu, in sicer v konkurenci mladink. V finalu je premagala rojakinjo Anno Blinkovo, turnir pa je osvojila celo brez izgubljenega niza. A tenisu je pomahala v slovo že pri rosnih 20 letih, in sicer se je tako odločila zaradi poškodb, ki so ji preprečevale resen trening in konkurenčnost v karavani. Najvišje je bila na 116. mestu WTA-lestvice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

Na WTA-turneji je sicer veliko pozornosti požela tudi zaradi svojega videza, z dolgimi nogami in svetlimi lasmi je bila prava paša za oči. Tega se je sama dobro zavedala in danes 23-letna Moskovčanka je to znala izkoristiti. Uspela je najti vir nadomestnega zaslužka, in sicer se je odločila, da bo svoje čare s sledilci delila na platformi za odrasle OnlyFans.

"Trenutek, o katerem ste vsi spraševali in ga pričakovali. Odprla sem OnlyFans profil. Ne bo golih fotografij, tako da ne bodite preveč navdušeni, a tam bo zanimiva vsebina. Prilepila bom povezavo, ko bo vsebina zares povsem pripravljena," je zapisala na eni od aprilskih objav na Instagramu.

Čeprav se je Rusinja poslovila od aktivnega igranja, pa tenisu še ni dokončno pomahala v slovo. "Mogoče se bom vrnila čez nekaj let. Trenutno se pomalo ukvarjam z manekenstvom, toda iščem še nekaj, kar bi počela zraven," je na Instagramu v odgovor zapisala na eno od vprašanj sledilcev. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

Komentarjev 3
  • pofukanavlada22 15:18 05.maj 2023.

    ja Onlyfans plača več kot tennis :)

  • kapibara 14:22 05.maj 2023.

    Dobra... RES dobra... čist za na ror.. a se motim ali ima res silikonizirane dudle..?

  • Avatar Syn
    Syn 13:50 05.maj 2023.

    Bravo punca! Ima vsaj kaj za pokazat. 😎