Šport
27 ogledov

Pridobil pomembne informacije

krunoslav kruno jurčić EPA
"Ostaja spoznanje, da sem v Tolminu dobil pomembne informacije o tem, kdo lahko v večji ali manjši meri izpolni zahteve," je razkril trener Maribora Kruno Jurčić.

"Zadovoljen sem, kako so se odzvali fantje, ki so dobili priložnost. Posegli smo po rotaciji, saj bomo potrebovali svežino v naslednjem obdobju, ko si bodo sledile tekme vsake tri dni. Imeli smo opravka z discipliniranim nasprotnikom in bili dovolj potrpežljivi," je bil s sredino predstavo na pokalnem dvoboju v Tolminu (0:3) zadovoljen Kruno Jurčić.

"Vedeli smo, da bo pri njih prišlo do padca zbranosti in to se je tudi zgodilo. Po vodilnem golu je vse bilo lažje," je po suverenem napredovanju v četrtfinale pokalnega tekmovanja dodal strateg Maribora, ki ga je zmotila le ena "malenkost": "Vse je bilo lepo do trenutka, ko smo dobili rdeči karton. To mi je zelo spremenilo razpoloženje, saj je bil Filipović v zadnjih tekmah med najboljšimi, če ne najboljši igralec. Ampak sedaj je, kar je. Moramo poiskati rešitev in prepričan sem, da bo tisti, ki ga bo zamenjal, izpolnil zahteve."

"Ostaja pa spoznanje, da sem v Tolminu dobil pomembne informacije o tem, kdo lahko v večji ali manjši meri izpolni zahteve. S tem pa lahko razširimo krog kandidatov za naslednje tekme," je pogovor za klubsko spletno stran zaključil Jurčić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.