Šport
38 ogledov

Prihajata nova turnirja v pokru

(Foto: pokernews.com) Žurnal24 main
Septembra na William Hill Pokru začenjajo novo PokerNews ligo. In to še ni vse. Če si želite sodelovati na enem od večjih spletnih prvenstev, potem se na Bwin Pokru skriva nekaj za vas.

BalkanPokerNews liga, ki smo jo prirejali v sodelovanju z največjo spletno poker sobo na svetu, je tik pred zaključkom, kljub temu pa smo za vas že pripravili novo ligo, ki bo tokrat potekala na William Hill Pokru. Gre za nov sklop izjemno poceni in zanimivih turnirjev z oplemenitenim nagradnim skladom, ki bodo na sporedu vsako sredo in na katerih se bomo lahko med seboj pomerili PokerNews igralci iz vzhodne Evrope.

Pred vami je torej prav posebna Vzhodnoevropska liga, ki jo sestavlja osem turnirjev. Ponašajo se z zelo dostopnimi prijavninami, ki jim bomo iz lastnega žepa v nagradni sklad skupaj dodali kar 5.000 $. Vzemite torej v roke svoje planerje in koledarje ter si že zdaj zagotovite, da boste imeli čas vsako sredo, od 8. septembra, do 27. oktobra, ko bomo za vas pripravili te fenomenalne turnirje.

Če si želite tudi vi sodelovati na katerem od večjih spletnih prvenstev, potem se morda tokrat na Bwin Pokru skriva nekaj za vas. Septembra bo ta spletna poker soba namreč gostila že 5. izvedbo svojega prvenstva Grand Series of Poker, ki ga bo letos sestavljalo kar 15 zanimivih turnirjev, katerih skupni nagradni sklad bo znašal več kot 2,5 milijona dolarjev. Samo letošnje prvenstvo GSOP5 bo potekalo od 19. septembra do 3. oktobra, svoj pravi vrhunec pa bo doživelo 10. oktobra, ko bo na sporedu finalni GRAND SLAM turnir z zagotovljenim nagradnim skladom kar 300.000$!

Ker radi prisluhnemo željam naših igralcev in hkrati poskušamo tudi poskrbeti, da lige ostanejo zanimive in zabavne, smo se tokrat odločili prirediti serijo osmih turnirjev, med katerimi jih bo večina imela prijavnino zgolj 1 $ + 0,10 $. Dostopni bodo prav vsem PokerNews igralcem, v nagradni sklad vsakega od turnirjev pa bomo mi dodali še od 100 do 150 $.

To pa še ni vse! Da bi bili turnirji Vzhodnoevropske lige res po okusu vseh naših igralcev, smo se odločili, da pripravimo celo vrsto različnih turnirjev. Igrali boste lahko od heads-up in 6-max pa vse tja do Pot-Limit Omaha turnirjev. Ta raznolik izbor bo poskrbel, da boste lahko na svoj račun prišli tudi specialisti za te igre. Vsi drugi si boste lahko z nastopom na teh turnirjih malce razširili svoja obzorja in morda preizkusili tudi nekaj novega.

Poleg izkušenj in bogatih denarnih nagrad pa si boste na vsakem od turnirjev lahko priigrali tudi posebne točke, ki se bodo štele za skupno lestvico. Da bi imeli prav vsi možnost za visoko uvrstitev in osvojitev svojega deleža 850 $ težkega nagradnega sklada, smo se odločili, da bodo po koncu lige štele le točke, ki ste si jih priigrali na petih turnirjih, na katerih ste se najbolje odrezali. Tako vam ne bo treba nastopiti na vseh turnirjih, saj vam bodo že zelo dobri rezultati na prvih petih turnirjih prinesli visoko uvrstitev. Ta rešitev je hkrati idealna tudi za zamudnike, ki bodo izpustili katerega od turnirjev, saj bodo zamujeno lahko nadoknadili na katerem od preostalih turnirjev.

Po odigranih vseh osmih ligaških turnirjih pa bomo nato mi potegnili črto pod vašimi nastopi in sešteli vse točke, ki ste si jih priigrali. Najboljšim 54 bomo nato podarili vstopnice za poseben finalni BREZPLAČNI turnir, ki bo na sporedu 3. novembra od 21:00 GMT+1, na katerem bo razdeljenih kar 3.200 $!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.