Šport
10 ogledov

Priigrajte si 100.000 €

(Foto: top2bottom.net) Žurnal24 main
Potem ko se z oddajo Face the Ace pri Full Tilt Pokru niso ravno najbolj izkazali, se tokrat vračajo z novim tekmovanjem Face the PRO.

V Face the PRO se boste med seboj lahko pomerili igralci iz držav Vzhodne Evrope in si na koncu, po uspešnem dvoboju proti Dancu Gusu Hansenu priigrali kar 100.000 € nagrade. In kaj je najlepše pri vsem skupaj? Da si lahko vse to priigrate popolnoma ZASTONJ!

Že od konca aprila dalje, na Full Tiltu vsak dan namreč prirejajo posebne kvalifikacijske turnirje, s katerih se najboljših 81 igralcev uvrsti na finali turnir srednjevzhodne Evrope (CEE) in državni/regijski finalni kvalifikacijski turnir (naslednja bosta na sporedu 7. avgusta ob 14:35 ET oziroma 12:35 ET).

Na prvem turnirju bodo nato med najboljše podeljeni 3 paketi za sodelovanje v oddaji Face the Pro, na regijskem turnirju pa čaka 1 paket na enega od kvalifikantov iz vsake države udeleženke in torej tudi na enega srečneža iz Slovenije!

V vsakem 8-tedenskem obdobju bo tako skupaj podeljenih 16 paketov za turnir Face the Pro, po vsakem od obdobij, pa bodo nato dobitniki paketov odpotovali v Budimpešto, kjer bo potekal turnir Face the Pro. Tam se bodo prejemniki paketov udarili med seboj za zmago, saj le ta prinaša možnost kasnejšega heads-up obračuna z Gusom Hansenom in borbe za 100.000€ nagrade.

Vsi ki boste tekmovali v tem obdobju, se potegujete za nastop v oddaji, ki se bo v Budimpešti snemala med 19. in 22. avgustom, paket, ki vas bo popeljal tja, pa med drugim vključuje tudi prijavnino za turnir, nastanitev tekom tekmovanja ter potne stroške.

Ne pozabite, da se bo v Budimpešto skupaj uvrstilo kar 64 kvalifikantov, a le eden bo na koncu osvojil naslov najboljšega v Srednjevzhodni regiji in priložnost, da se pomeri s slavnim Dancem za kar 100.000 €! Glede na to, da vas sodelovanje v tej promocijski akciji prav nič ne stane in da imamo tudi Slovenci zagotovljeno svoje mesto v finalu, zakaj torej ne bi poskusili do njega priti prav vi?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.