Šport
22 ogledov

Priigrajte si lamborghinija

Lahko si ga priigrate. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ne, pri pisanju te novice nismo napravili napake in naslov je 100% pravilen, saj so pri PokerStarsih to poletje za vse svoje igralce pripravili prav posebno promocijsko akcijo.

V njej bodo skupaj razdelili več kot 1.000.000 dolarjev, en srečnež pa bo na koncu bogatejši tudi za povsem novega lamborghinija gallarda. Kot da te bogate nagrade ne bi bile že dovolj vabljive, so se odgovorni pri največji spletni poker sobi na svetu, tokrat odločili, da te bogate nagrade svojim uporabnikom ponudijo kar povsem zastonj!!!

S tem koncem tedna se je na Starsih namreč začela nova promocijska akcija, ki bo trajala vse do 25. septembra in bo nato doživela svoj vrhunec 3. oktobra, ko bo organiziran poseben finalni turnir, na katerem si bo zmagovalec priigral avto Lamborghini Gallardo, najboljših 5.000 igralcev pa si bo med seboj razdelilo tudi kar 250.000 dolarjev!

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Kot že omenjeno, se je promocijska akcija že začela, v njej pa lahko vsak dan od 25. julija do 25. septembra, vsako polno uro nastopite na brezplačnem kvalifikacijskem turnirju, prek katerega se najboljših 18 prebije na tedenski finalni turnir.

Če vam brezplačni turnirji ne ležijo, boste imeli še vedno na voljo celo vrsto priložnosti da se prebijete do tedenskega finala, saj vsak dan na 2 uri, PokerStarsi gostijo tudi posebna kvalifikacijska turnirja s prijavnino 1,10$ oziroma 11$. Prek teh kvalifikacijskih turnirjev, se nato najboljših 27 tekmovalcev neposredno uvrsti na tedenski finalni turnir, ves nagradni sklad pa je razdeljen po običajnem ključu, ki ga uporabljajo pri Starsih.

Ko se norija tedenskih turnirjev nekoliko poleže, pa bo vsako nedeljo od tega tedna dalje, ob 14:30 ET, organiziran tedenski finalni turnir, na katerem se boste pomerili vsi igralci, ki ste si tekom tedna priigrali svojo vstopnico zanj. Na njem bo na koncu razdeljenih kar 2.000 vstopnic za finalni turnir, poleg tega pa si bo 4.000 najbolje uvrščenih igralcev, med seboj razdelilo še 100.000 dolarjev.

Ti tedenski finalni turnirji bodo organizirani vsak teden, po odigranih vseh turnirjih, pa bo znana zasedba finalnega turnirja, ki se bo zgodil 3. oktobra ob 14:30 ET. Ob tako velikem številu tekmovalcev, kot jih bo nastopilo na finalnem turnirju pa je mogoče prav vse in morda boste prav vi, če se vam uspe tja uvrstiti, na koncu postali novi lastnik lamborghinija gallarda letnik 2010.

Poleg avta, bo na finalnem turnirju med najboljših 5.000 nastopajočih razdeljenih še neverjetnih četrt milijona dolarjev, kar dela to promocijsko akcijo trenutno zagotovo eno najbogatejših na spletu. Priložnost, da si povsem zastoj priigrate svoj sanjski avto, je torej pred vami, sedaj pa je samo od vas odvisno, ali jo boste tudi izkoristili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.