Šport
14 ogledov

Prišel, videl, pospravil vsaj 1000 $

(Foto: poker-king.com) Žurnal24 main
Le brez skrbi, beseda tokrat ne bo tekla o kakšnem novem igralniškem ropu, temveč o novi promociji, ki so jo za prihajajoče prvenstvo WSOP pripravili pri ultimatebet.com.

Po lanskoletni uspešni premieri, so se namreč pri UB.com odločili, da tudi letos organizirajo to promocijo, v sklopu katere bodo vse igralce, ki si bodo svoj WSOP-paket priigrali prek njihovih satelitov, že kar takoj, ko se bodo prikazali na prizorišču Glavnega turnirja, nagradili s 1.000 $!

To pa še sploh ni vse, saj je 1.000 $ pravzaprav najmanjši znesek, ki si ga lahko prisluži vsak njihov kvalifikant. Toliko bo namreč prejel vsak njihov igralec, ki bo vplačal prijavnino za turnir (in bo nastopil z njihovimi našitki), ne glede na to, ali bo nato izločen že v prvi igri. To pa seveda ne bo ravno v interesu igralcev, saj si bodo z dobrimi igrami, poleg turnirskih nagrad, tokrat lahko priigrali še dodaten 1.000.000 $!

Dlje časa kot boste v igri za naslov, več denarja si boste priigrali. Vsak UB-jev igralec, ki mu bo uspelo preživeti vsaj prvi tekmovalni dan, bo tako za ta dosežek nagrajen še z dodatnim tisočakom. Nagrada pa se bo nato povečevala za vsak preživet igralni dan, pri čemer bodo vsi junaki, ki se jim bo uspelo prebiti v 8. igralni dan, v svoj žep pospravili kar 20.000 $.

Tako bo tokrat samo od vas odvisno, koliko denarja boste odnesli domov:

    * Nastop na Glavnem turnirju: 1.000 $
    * Preboj v 2. igralni dan: 2.000 $
    * Preboj med dobitnike nagrad: 12.000 $
    * Preboj v 5. igralni dan: 13.000 $
    * Preboj v 6. igralni dan: 14.000 $
    * Preboj v 7. igralni dan (oziroma med najboljših 54): 16.000 $
    * Preboj v 8. igralni dan (oziroma med najboljših 27): 20.000 $


Kvalifikacije za WSOP-pakete so na UB.com že v polnem teku, svoj lasten paket v vrednosti 12.000 $, pa si lahko tudi letos, priigrate že za vsega 0,10 $!

Skorajda zagotovo pa v zgornjih odstavkih niste spregledali dejstva, da si lahko z dobrimi igrami prislužite celo milijon dolarjev. Temu je res tako, a se boste morali za ta dosežek najprej prebiti na finalno mizo Glavnega turnirja WSOP. Vsak igralec, ki bo na njej branil UB-jeve barve, bo namreč za to nagrajen s 100.000 $, od tega, katero končno uvrstitev boste zasedli, pa bo odvisno, ali boste domov odnesli 100.000 $ ali pa znesek, ki lahko sega celo do 1.000.000 $!

Nekaj več o tej promociji nam je povedal tudi Joe Sebok: "S promocijo Show Up, Get Paid smo želeli vse naše igralce še malce dodatno motivirati, da se nam to poletje pridružijo v Las Vegasu. Kot ponavadi, bo tudi letos na prizorišču prvenstva naša celotna ekipa, tako da boste lahko tudi vi, če si priigrate svoj WSOP paket prek UB-ja, med turnirjem kramljali z našimi profesionalci, kot so Prahlad Friedman, Maria Ho in Eric Baldwin. To je zares edinstvena priložnost, da vsrkate vsaj delček njihovega znanja, zato si svoj WSOP paket le priigrajte na UB.com in se nam pridružite v Las Vegasu!"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.