Šport
8 ogledov

Prost vstop v ligo EBEL

Žurnal24 main
HDD ZM Olimpija je predstavila ekipo pred letošnjo hokejsko sezono. V Tivoliju 13 novih igralcev. Državni prvaki bodo v petek prvič zaigrali v avstrijski ligi EBEL. Vstop bo prost.

Hokejisti Olimpije , ki jih bo vodil trener Ildar Rahmatulin , njegova pomočnika pa bosta Bojan Zajc in Andrej Hebar, so pred zgodovinsko sezono. V Tivoliju so pošteno zavihali rokave in v svoje vrste zvabili kar 13 novih igralcev. Po Niku Zupančiču, Dejanu Kontrecu in Jaki Avgustinčiču se je v zmajevo gnezdo vselil tudi Tomaž Vnuk . Slednji bo nosil dres s številko 24 in bo kapetan Olimpije. Ekipi so se pridružili še visoki branilec iz Kranja Žiga Pavlin in kopica tujih hokejistov.



Zeleno-beli dres bodo v tej sezoni nosili kanadski napadalci Kenny Corupe, Jardine Ryan, Yarema Brendan in Intranuovo Ralph ter stari znanec Jeremiah McCarthy, ameriški branilec Kevin Mitchell in kanadski Slovenec, 29-letni Gregory Kuznik . "Kuznik si v prihodnje želi zaigrati za slovensko reprezentanco," je dejal direktor kluba Matjaž Sekelj in nadaljeval: "Smo pred zgodovinsko sezono in z uvrstitvijo v ligo EBEL so pred nami vrhunski izzivi. Trudili se bomo, da bomo v čim boljši luči zastopali klub, pokrovitelje in mesto Ljubljana ter da bomo svoje zveste navijače kar največkrat navdušili z zmagami." Ljubljančani s trenerjem Rahmatulinom na čelu komaj čakajo, da se prvenstvo začne.

Ljubljančani se na novo sezono pripravljajo že od konca julija. Po seriji prijateljskih tekem jih v petek ob 19.15 čaka prva tekma v ligi EBEL. V Halo Tivoli prihaja 28-kratni avstrijski prvak KAC.

Vesela novica za navijače. Za zahodno tribuno velja prost vstop – če boste predložili brezplačno vstopnico, ki jo je mogoče dobiti na prodajnem mestu Eventim pred Halo Tivoli.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.