Šport
23 ogledov

Proti Madžarom "nepripravljeni"

Slovenska reprezentanca je zaradi odpovedi Makedoncev ostala brez dveh pripravlj Žurnal24 main
Makedonska reprezentanca je odpovedala prihod v Slovenijo, kjer naj bi se v ponedeljek in torek pomerila z našo izbrano vrsti, ki tako ostaja brez pripravljalnih tekem pred obračunom z Madžari.

V sredo je Makedonska rokometna zveza odpovedala prihod v Slovenijo, kljub napovedanima obračunoma slovenske moške članske izbrane vrste z makedonsko.

V ponedeljek, 7. junija, ter torek, 8. junija, bi se morali v Podčetrtku in Ljubljani pomeriti Slovenija in Makedonija, a žal je prišlo do odpovedi v zadnjem trenutku. Makedonci imajo namreč kopico težav s sestavo ekipe, kar nekaj njihovih igralcev je namreč poškodovanih oziroma z neodložljivimi obveznosti v klubu, zato selektor Makedonije ni uspel sestaviti ekipe.

Izbranci Zvonimirja Serdarušića bodo morali v kvalifikacije za SP 2011 z Madžari tako stopiti brez pripravljalne tekme. Naši reprezentanti so se sicer danes po dopoldanskem treningu razšli, vnovič pa se bodo zbrali v nedeljo, 6. junija, ter nadaljevali s pripravami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.