Šport
14 ogledov

Prpić: "Cilj je osvojiti Ebel"

Robert Kristan je imel v Zagrebu novo odlično sezono. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Čeprav je do zime še nekaj mesecev, so hokejisti že dejavni in počasi nabirajo prepotrebno kondicijo. Izjema niso niti hokejisti Medveščaka, ki bodo v novo sezono krenili z visokimi cilji.

Pred dnevi so tako v Zagreb prišli vsi tujci, ki bodo letos ob domačih oklepnikih zastopali barve Medveščaka v razširjenem avstrijskem prvenstvu. Medvedi so v lanski sezoni prišli vse do polfinala lige Ebel, kjer so bili močnejši "milijonarji“ iz Salzburga. Letos so cilji Zagrebčanov še višji. "Naš cilj je osvojiti ligo Ebel. Za ta cilj bom dal vse od sebe,“ je dejal Joel Prpić, ki se je ozrl tudi na nove moči v ekipi Medveščaka: "Nekatere od njih poznam osebno, za ostale pa sem slišal same pohvale. Menim, da smo veliko močnejši kot lansko sezono.“ Tudi nekdanji član Acroni Jesenic, Aaron Fox, je o nekdanjem zvezdniku Tilie Olimpije Franku Banhamu in ostalih novincih delil podobno mnenje: "Sestavili smo dobro ekipo za to sezono. V prejšnji sezoni smo bili v rednem delu osmi in smo se nato prebili do polfinala in menim, da lahko to naredimo tudi letos. Za to bomo poleg vsega ostalega potrebovali tudi podporo publike, ki je v prejšnji sezoni vseskozi stala za nami,“ je za sportnet.hr dejal Fox. Novinec Benjamin Michael Gazdić pa je dodal: "Želim igrati in veliko prispevati ekipi v novi sezoni. Zelo sem nervozen in veselim se nove sezone, upam, da zelo uspešni sezoni.“ Gazdić je še pripomnil, da se že veseli, da zaigra pred sijajno zagrebško publiko, ki bo tudi letos zagotovo večkrat do zadnjega kotička napolnila ledeno dvorano Doma športov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.