Šport
27 ogledov

Prvaku grozi zdravniški suspenz

conor mcgregor Profimedias
Novopečeni prvak UFC v peresni kategoriji je na 13-sekundnem dvoboju s Joséjem Aldo staknil poškodbo zapestja, zato mu grozi polletni zdravniški suspenz.

Conor McGregor je pretekli konec tedna v pičlih 13 sekundah premagal Joséja Alda in se okitil z naslovom svetovnega prvaka UFC v peresni kategoriji. Irskemu šampionu zdaj grozi, da bo na naslednji dvoboj moral čakati več kot pol leta.

McGregor si je navkljub izredno kratkemu obračunu poškodoval levo zapestje, zato bo moral opraviti pregled z rentgenom, je sporočila atletska komisija zvezne države Nevada (Nevada Atlhetic Commision).

Če bo preiskava pokazala, da je z McGregorjem vse v najlepšem redu, se bo lahko nemudoma spet posvetil tekmovanju; kot je povedal njegov trener John Kavanagh, namerava v ring stopiti aprila prihodnje leto.

V primeru, da bo preiskava pokazala poškodbo zapestja, pa bo McGregor moral počivati do 12. junija 2016, razen v primeru, da mu bo pred omenjenim rokom uspelo pridobiti ustrezno soglasje zdravnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.