Šport
39 ogledov

Prve fotografije zvezdnika po nesreči

Jason Pierre-Paul EPA
V javnost so pricurljale prve fotografije Jasona Pierra-Paula, ki se je v začetku julija poškodoval pri uporabi pirotehničnih sredstev.

Branilec New York Giants, Jason Pierre-Paul, se je 4. julija poškodoval ob nepravilni uporabi pirotehnike in utrpel hude poškodbe desne roke. Poročali smo, da je zvezdnik ostal brez kazalca, ameriški mediji pa razkrivajo, da je imelo nepremišljeno dejanje še nekatere druge posledice.

Pierre-Paul je zaradi posledic poškodbe ostal brez kazalca, obenem pa so mu morali odstraniti del sredinca in vrh palca. Časovni okvir za njegovo vrnitev za zdaj še ni določen, zvezdnik pa je zagotovil, da poškodba ne bo vplivala na njegovo igro.

Pierre-Paul se je s pirotehniko založil za potrebe 4. julija, ko Američani praznujejo dan neodvisnosti, praviloma vesel dogodek pa se je spremenil v nogometešavo nočno moro. Da bo ironija popolna, je nekaj ur pred nesrečo na Instagramu objavil fotografijo, na kateri je ponosno poziral ob zajetnem kupu pirotehničnih sredstev.

''Močno se trudijo, da bi spravili na tla, vendar jim ne bo uspelo. Še vedno sem najboljši in vedno bom najboljši pri tem, kar počnem. Bog bo imel zadnjo besedo o moji prihodnosti,'' je na Instagramu zapisal Pierre-Paul, ki pospešeno trenira za čim hitrejši povratek na igrišča.

Ekskluzivne fotografije posledic, ki jih je na njegovi roki pustila pirotehnična nesreča, je pridobil NY Daily News.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.