Šport
2 ogledov

Prve kolajne z risi na slovenskih tleh ob 23.30

Peter Prevc s kolajnama STA
Prvi del slovenske ekipe z bronasto biatlonko Tejo Gregorin in dvakratnim dobitnikom olimpijskega odličja, skakalcem Petrom Prevcem, se bo danes ob 23.30 vrnil na brniško letališče. Zraven tudi hokejisti.

Vodstvo slovenske olimpijske odprave v Sočiju je sporočilo, da se prvi del slovenske ekipe z bronasto biatlonko Tejo Gregorin in srebrno-bronastim Petrom Prevcem danes ne bo vrnil ob 20. uri, temveč približno ob 23.30, ko bo letalo s slovenskimi olimpijci pristalo na brniškem letališču.

Prvi del slovenske odprave je odšel v "napačnem" času, saj po dnevih megle in sneženja dežurni sinoptiki za 12. dan olimpijskih iger v Sočiju vendarle napovedujejo izboljšanje. V olimpijskem parku v Sočiju je v sredo zjutraj zasijalo sonce, živo srebro pa naj bi se povzpelo na 10 stopinj Celzija.

S precej lepšim vremenom lahko računajo tudi športniki v gorskem delu. Veleslalomisti v Roza Hutorju so se davi na progo podali na zmrznjenem snegu, saj se je temperatura gibala okrog ledišča, čez dan pa naj bi dosegla pet stopinj Celzija. Še nekaj hladneje je v kompleksu Laura, kjer nastopajo smučarji tekači in biatlonci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.