Šport
11 ogledov

Puntar izgubil na zadnji tekmi

Ekipa Puntarja je doživela še tretji poraz v elitni Ligi prvakov. (Foto: Puntar) Žurnal24 main
Slovenski prvak v futsalu Puntar Casino Safir je v čeških Pardubicah na turnirju skupine C v elitnem krogu lige prvakov doživel še tretji poraz. Klonili pred ekipo Time Lvov (0:5).

Po neuspehu proti Interviuju iz Madrida (0:3) in gostitelju turnirja Churdimu (3:4) so Tolminci danes klonili še pred ekipo Time Lvov z 0:5 (0:2).

Slovenski prvaki so se proti Ukrajincem hitro znašli v zaostanku. Že v tretji minuti je žogo nespretno izbijal Siniša Brkič in jo poslal v lastno mrežo. Po nevarnem strelu Denisa Ovsijanikova v četrti minuti, ko je odlično posredoval vratar Puntarja Marko Kurinčič, so nogometaši iz Lvova prednost podvojili v sedmi minuti, ko je zadel Maksim Pavlenko. Ukrajinci so bili boljši tekmec in v osmi minuti zatresli še vratnico.

Po Puntarjevem boljšem začetku drugega polčasa pa so Ukrajinci zmago potrdili v 32. minuti, ko je svoj drugi gol na tekmi dosegel Pavlenko. Za najhujši poraz Puntarja na turnirju sta pozneje poskrbela Jevgenij Moskvin v 36. in Sergej Čepornjuk v 39. minuti (Tolminci so igrali brez vratarja, tako da so zadnja zadetka prejeli s polovice igrišča oziroma čez celo igrišče).

Puntar si je pred turnirjem želel osvojiti vsaj točko, vendar je trener Matej Kavčič že pred turnirjem poudarjal, da so vse ekipe zelo močne in da bo točko težko doseči. To se je tudi uresničilo, tako da so Tolminci turnir, ki je služil tudi za nabiranje izkušenj, končali na zadnjem mestu. Na aprilski zaključni turnir četverice se uvrsti le prva ekipa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.