Šport
17 ogledov

Racener pijan za volanom

John Racener (Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
John Racener, ki je bil drugi na letošnjem Glavnem turnirju World Series of Poker (WSOP), je bil prejšnji teden aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Ujeli so ga v Tampi (Florida).

Televizijska postaja WFTS, kanal 28 iz Tampe, je prva poročala o tem dogodku. Racener naj bi bil aretiran s strani policije mesta Tampa ob 4.07 zjutraj v noči iz sobote na nedeljo.

Televizija poroča, da je preostanek noči preživel na policijski postaji. V nedeljo je bil po plačilu varščine izpuščen. Medtem ko je bil pridržan, je zavrnil test, ki bi določil, koliko alkohola je imel v krvi, ko so ga pridržali. Količina alkohola v njegovi krvi tako ni bila natančno določena.

To je že njegova tretja aretacija zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Prvič je bil aretiran leta 2005. Racener, ki je doma iz Tampe, je bil drugi na najbogatejšem turnirju letošnjega leta, ko je prejšnji mesec zaostal le za Jonathanom Duhamlom iz Montreala. Za drugo mesto v igralnici Rio v Las Vegasu je prejel kar 5,5 milijona dolarjev nagrade.

Prejšnji teden je bil četrti na turnirju Doyle Brunson Five Diamonds Poker Classic v igralnici Bellagio v Las Vegasu, kjer je spet dobil lepo denarno nagrado – 232.000 $.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.