Šport
178 ogledov

Rada bi sodelovala z Lady Gaga

Sara Golob
1/33
Boštjan Tacol
Tokrat vam v naši rubriki Žurnalova športnica predstavljamo 22-letno plesalko Saro Golob. Plavolasko smo obiskali na treningu v Boleru, nato pa se z njo odpravili še na sproščujoč sprehod v naravo.

Žurnalova športnica. Predstavlja se plesalka Bolera Sara Golob, ki je svojo kariero začela v Kanadi in svoj talent zdaj prenaša tudi na mlajše v klubu.

Tokrat v vlogi Žurnalove športnice predstavljamo članico plesne šole Bolero Saro Golob. "Za v prihodnje mi največji cilj predstavlja nastopanje v predstavah oziroma videospotih svetovno znanih pevcev in pevk, na katere bi vlogo pridobila preko avdicij. Seveda bi mi največ pomenilo sodelovanje s pop zvezdami, ki so trenutno najbolj popularne. Tu imam v mislih Britney Spears in Lady Gaga," je svoje želje izrazila simpatična Ljubljančanka.

VIDEO: Sara o svoji karieri

Začela v Kanadi

Poleg samostojne plesne poti se je Sara odločila tudi za trenersko delo z mlajšimi: "Poučevanje mlajših mi pomeni ogromno. Še  najbolj me veseli vzdušje, ko gremo na kakšno tekmovanje," pravi Golobova, ki ji prostega časa ne ostaja prav veliko. Je namreč tik pred diplomiranjem na Fakulteti za družbene vede, kjer se je poglobila v Evropske študije. "Ko sem imela 5 let, smo se zaradi očetovih službenih obveznosti preselili v Kanado. Tam sem začela trenirati balet in step," zaključuje svetlolaska, ki je svoj prvi plesni nastop opravila že kot triletno dekle. Še pomembna informacija za fante: na vašo veliko žalost je Sara že zasedena.

VIDEO: Sara o sebi malo drugače

Komentarjev 1
  • d 07:40 30.junij 2011.

    lušna punca