Šport
4912 ogledov

Rafa ali Nole? Federerjev oče razkril, kdo je Rogerju povzročil več bolečine

Novak Đoković, Rafael Nadal in Roger Federer Epa
Oče švicarskega zvezdnika razkril, kdo je njegovemu sinu povzročil več bolečine – Rafael Nadal ali Novak Đoković?

"Novak Đoković je poskrbel za več bolečine v naši družini kot Nadal. Še posebej ostaja v spominu ta obračun v Londonu leta 2019, ko je Roger imel dve zaključni žogici za zmago v finalu Wimbledona na svoj servis. Vsi smo že videli lovoriko v njegovih rokah," se je tega za družino Federer nesrečnega finala Wimbledona za švicarski Tages Anzeiger spominjal Rogerjev oče Robert Federer

Spomnimo: Roger Federer je v petem nizu finala vodil z 8:7 in 40:15 na svoj začetni udarec, nato pa je Đoković še enkrat več spisal neverjeten preobrat in osvojil končno lovoriko. Podobno je bilo že v letih 2010 in 2011 v polfinalih US Opena, kjer je Federer prav tako že imel dve zaključni žogici za zmago, a se je Novak obrakrat čudežno izvlekel.

Roger in Nole sta sicer odigrala 50 medsebojnih obračunov, od tega jih je 27 dobil Novak Đoković. Federer, ki se je nedavno upokojil, je v pokoj odšel z 20 osvojenimi grand slami, več jih imata le Nole (21) in Rafa (22).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.