Šport
17 ogledov

Rafa in Fedex v Abu Dabiju

Žurnal24 main
Najboljša teniška igralca Rafael Nadal in Roger Federer bosta pripravljenost preverila na ekshibicijskem turnirju v Abu Dabiju. Zmagovalec bo bogatejši za 250 tisoč dolarjev.

Najboljša teniška igralca zadnjih let, Španec Rafael Nadal in Švicar Roger Federer, bosta svoje rivalstvo nadaljevala že v prvih dneh leta 2009. Omenjena igralca bosta namreč nastopila na turnirju Capitala World Tennis Championship v Abu Dabiju, ki se bo začel v četrtek. Nagradni sklad je 250 tisoč dolarjev, ki jih bo s seboj odnesel le zmagovalec.

Tridnevni ekshibicijski teniški dogodek bo v Abu Dabiju na sporedu prvič, ob Nadalu in Federerju, ki sta uvrščena neposredno v polfinale, pa bodo tam nastopili še Britanec Andy Murray, Rus Nikolaj Davidenko ter Američana Andy Roddick in James Blake. Prireditelji turnirja upajo, da bo ta ekshibicija postala vsakoletni dogodek, ki bi močno pripomogel k popularizaciji tenisa v tistem delu sveta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.