Šport
50 ogledov

Ragbijist trdi, da je videl duha

Dan Lydiate Profimedias
Reprezentant Walesa, Dan Lydiate, trdi, da je bil v hotelu Oatlands Park Hotel v Surreyju priča nadnaravnemu pojavu, ki mu je nagnal strah v kosti.

Reprezentanca Walesa v ragbiju je na svetovnem prvenstvu presenetljivo premagala Anglijo, pred obračunom z Avstralijo pa se v ekipi srečujejo z nadnaravnimi silami.

Varovanci Warrena Gatlanda so nastanjeni v hotelu Oatland Park Hotel, kjer naj bi nanje prežal duh 'Grey Lady' ('Siva Gospa'). Legenda pravi, da nadnaravna entiteta tava po hodnikih in povzroča neprijetne občutke gostom, ki prespijo v sobi 1313. Vse lepo in prav, če ne bi Dan Lydiate zdaj trdil, da je duha videl na lastne oči.

''Vsi fantje se smejijo, a Dan ni preveč dobre volje. Resnično verjame, da je videl duha,'' je povedal reprezentančni soigralec Samson Lee. ''Povsem prepričan je, da ga je videl, jaz pa mislim, da se mu je sanjalo,'' je dodal Lee. 

James King je priznal, da si igralci radi nagajajo. ''Prepričan sem, da zbijajo šale, se skrivajo po omaricah. Jaz še nisem videl duha. Držim pesti,'' je dejal.

Čeprav so na SP izločili Angleže, pa upajo, da bodo ti sledili zgledu princa Williama in podprli Valižane. ''Precej bližje smo si kot z Avstralci. Lepo bi bilo, če bi dobili podporo domačih narodov,'' je povedal pomočnik Robin McBryde.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.