Šport
24 ogledov

Razigrani Pahor navijal za Slovenijo

(Slovenija - Češka) Eurobasket
1/14
Saša Despot
Včerajšnjo tekmo med Češko in Slovenijo si je v Celju ogledal tudi predsednik države Borut Pahor, ki je razigrano navijal skupaj z Bojanom Šrotom.
Komentarjev 3
  • EuroA4 10:13 06.september 2013.

    ti si pa en tistih ki samo posluša, bere pa nič...če bi videl včerajšnji Žurnal, ne bi napisal takšne neumnosti kot si jo..

  • colibri 11:48 05.september 2013.

    SPODAJ SLIKA PAHORJEVE DRŽAVE : NAJ RAJE UREJA TO KAR MU JE POSLANSTVO, MAHANJE Z ZASTAVO BANANA DRŽAVE ZAGOTOVO TO NI.Človekoljubno društvo KLIC V SILI je neprofitno društvo kateregaosnovni namen je pomagati osebam, ki so se znašle ...prikaži več v hudi materialnistiski. Ter Slovenskim otrokom in otrokom s posebnimi potrebami.www.klicvsili.siHumanitarna akcija: TOPLA ZIMA ZA VSEKer se zunaj počasi že začenja zima in s tem hladnejši dnevi, smo se odločili izpeljati novo humanitarno akcijo topla zima za vse.Veliko družin si ne more privoščiti ogrevanja, saj nimajo denarja zaradi najrazličnejših razlogov. Nekateri so ostali brez zaposlitve, drugi so bolni, spet tretji so izgubili službo zaradi oskrbe svojih obolelih otrok. Ker so se začeli hladnejši meseci in nas je veliko družin zaprosilo za nakup drv in kurilnega olja, se obračamo na vas, da z skupnimi močmi priskrbimo družinam in njihovim otrokom topel dom v katerem bodo lahko preživeli zimo. Pom

  • atacar 09:28 05.september 2013.

    je meu vsaj pravo zastavo, ne pa vi k ste dal slovaško pa se še opravičil niste