Šport
24 ogledov

Različne informacije o smrti mlade ruske tekmovalke

Violeta Degtiareva 24sata
Violeta Degtiareva je umrla v 24. letu starosti.

Violeta Degtiareva, ruska igralka tenisa, je umrla v 24. letu starosti, poroča 24 sata. Po prvih poročilih naj bi mlada ruska igralka umrla med treningom zaradi zastoja srca, vendar je Anatolij, Koloskov,  direktor centra, kjer je tekmovalka trenirala, to zanikal.

Violeta Degtiareva | Avtor: 24sata 24sata
"Internet je poln informacij, da je Violeta umrla na treningu. To ni res. Ni umrla niti po treningu na poti v bolnišnico. Violeta letos sploh ni trenirala," pravi Koloskov, ki dodaja, da natančnega vzroka smrti ne vejo niti zdravniki. Koloskov je že dobil poziv odvetnika naj pojasni, kaj se je dogajalo v njegovem vadbenem centru.

Najboljša uvrstitev Violete Degtiareva na WTA lestvico je  bilo 947.mesto, najboljši rezultat njene kariere pa je bila uvrstitev v četrtfinale v Antalyji leta 2013. 

Rodila se je v ruskem Rostovu leta 1991, kjer je tudi začela trenirati tenis. Pri 18-ih letih je začela profesionalno trenirati, čez pet let pa tekmovati  na ITF turnirjih.

Komentarjev 2
  • sasquatch 22:38 16.januar 2015.

    kar je človeško telo sposobno zdržati v športu, je bilo že zdavnaj doseženo. zadnjih 40 let se samo iščejo različne substance, ki še niso na seznamu nedovoljenih

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:55 16.januar 2015.

    normalno če so pa to taki hudi napori za telo. vrhunski šport je šport ekstremov in šokov za telo ne pa zdravja.