Šport
17 ogledov

Rdeči vragi razbijali po garderobi

Alex Ferguson bo moral pojasniti, kako je nastala luknja v garderobi stadiona We Žurnal24 main
Nogometaši Manchester Uniteda naj bi po porazu v polfinalu angleškega FA-pokala proti Manchester Cityju poškodovali svojo garderobo na stadionu Wembley v Londonu.

Vodstvo Nogometne zveze Anglije (FA) je od trenerja Manchester Uniteda Alexa Fergusona zahtevalo pojasnilo, kako je nastala luknja v zidu garderobe, v svojem pozivu pa dodali, da bi bili lahko v klubu bolj odgovorni. Rdeči vragi naj bi jo odnesli le z opozorilom.

Manchester United je v polfinalu FA-pokala, ki ga je gostil londonski Wembley, izgubil proti mestnemu tekmecu Manchester Cityju. Edini zadetek na tekmi je za moštvo Roberta Mancinija dosegel Yaya Toure. Po tekmi smo videli tudi izbruh branilca Manchester Uniteda Ria Ferdinanda, ki ni zdržal provokacij Marca Ballotelija, igralci Cityja pa so komaj preprečili linč italijanskega nogometaša.

Delavcem na stadionu je uspelo v enem dnevu zakrpati luknjo v garderobi, saj je Wembley že naslednji dan gostil drugi polfinalni obračun med Stoke Cityjem in Bolton Wanderers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.