Šport
60 ogledov

Redknappova žena v mlaki krvi

harry redknapp EPA
Angleški nogometni strateg in nesojeni trener Olimpije Harry Redknapp je v bizarni nesreči z avtomobilom poškodoval svojo ženo.

V bližini Bourenmoutha se je zgodila nenavadna nesreča, v kateri jo je grdo skupila žena angleškega nogometnega trenerja Harryja Redknappa.

harry sandra redknapp | Avtor: Profimedias Profimedias
Devetinšestdesetletni strateg in njegova življenjska sopotnica Sandra sta se z avtomobilom znamke Range Rover odpravila po nakupih v bližino njunega več kot pet milijonov evrov vrednega dvorca v bogatem predelu Sandbanksa.

Redknapp je svojo ženo odložil pred trgovino, pri tem pa ni opazil, da se je njen plašč zataknil med vrati. Nogometni strokovnjak je speljal in svojo ženo povlekel za seboj, pri čemer je utrpela hude poškodbe.

Sandro so odpeljali v bolnišnico, kjer je prestala operacijo noge. Po poročanju britanskih medijev je utrpela resne poškodbe, a njeno življenje ni v nevarnosti. ''Na asfaltu je bilo veliko krvi in Harry je bil povsem iz sebe. Bizarna nesreča,'' je povedal eden od očividcev, drugi pa je dodal: ''Slišal sem, da se je njen plašč zataknil med vrata. Vleklo jo je po cesti, preden je ugotovil, kaj se dogaja. Mislim, da je bila hudo poškodovana.''

Vidno pretreseni Redknapp je ob ženi počakal na reševalce in se ji na poti v bolnišnico pridružil v rešilcu.

''Sprva so ljudje mislili, da je zadel pešca, nato pa se je razvedelo, da je šlo za ženo. Pravijo, da je povozil njeno nogo. Nisem videl, kaj se je zgodilo. Ko sem pogledal ven iz trgovine, je Harry govoril po telefonu. Njegova žena je bila na tleh,'' je za The Sun še povedal prodajalec v eni od bližnjih trgovin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.