Šport
20 ogledov

Regionalna liga spletnega pokra

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Bogata prvenstva, na katerih lahko predvsem naši igralci pridete do zelo bogatih nagrad, so z naše strani vedno lepo sprejeta.

Zato smo bili tudi tokrat zelo veseli, ko smo slišali, da pri največji spletni poker sobi na svetu pripravljajo celo vrsto regionalnih prvenstev v spletnem pokru. PokerStarsi bodo pripravili sicer kar 13 različnih prvenstev, na katerih bodo med svoje igralce skupaj razdelili več kot 7 milijonov dolarjev!

Prva prvenstva serije RCOOP (Regional Championships of Online Poker) se bodo sicer začela že čez nekaj dni, prvi pa bodo prišli na vrsto igralci iz nekdanjih sovjetskih republik, ki se bodo na 11 turnirjih borili za svoj kos 200.000 $ težkega zagotovljenega nagradnega sklada.

A tisto prvenstvo, ki je najbolj zanimivo za nas, je zagotovo CENTRAL AND EASTERN EUROPEAN CHAMPIONSHIP OF ONLINE POKER, ki bo potekalo od 6. do 16. decembra in na katerem bomo lahko svoje znanje pokazali tudi Slovenci. Tudi to prvenstvo bo sicer sestavljalo 11 turnirjev, ki se bodo skupaj ponašali z zagotovljenim nagradnim skladom kar 150.000 $.

Podobno kot v naši Balkan PokerNews ligi se bomo tudi tokrat srečali z nekaterimi našimi starimi znanci, saj se bodo za svoj kos pogače z nami borili tudi igralci iz Albanije, BiH, Bolgarije, Češke, Črne gore, Hrvaške, Makedonije, Poljske, Romunije, Slovaške ter Srbije.

Več informacij o našem prvenstvu za zdaj še ni znanih, tako da vam žal ne moremo izdati, koliko bodo znašale prijavnine za posamezne turnirje, saj se te razlikujejo od regije do regije. A če malce špekuliramo, bi znala prijavnina za najcenejše turnirje znašati od 11$ do 33 $, večina turnirjev bi se ponašala s prijavninami od 22 $ do 55 $, najdražji in hkrati najbogatejši Glavni turnir pa bi vas lahko stal od 215 $ do 320 $.

Ker pri Starsih vedo, da si tako visoke prijavnine lahko privošči le peščica igralcev, pa so seveda za prav vse turnirje pripravili serijo kvalifikacijskih turnirjev, prek katerih se boste lahko na želeni turnir uvrstili že za nekaj dolarjev oziroma točk.

Če ste do zdaj odlašali z depozitom, imate le še do decembra čas, da ga opravite, saj se vam sodelovanje v tem regionalnem prvenstvu res splača. Poleg tega, da se ponaša z zelo bogatim nagradnim skladom, je prvenstvo lahko vaša priložnost, da zasijete. Tokrat lahko namreč na svoj račun pridete prav vsi ljubitelji turnirjev, saj bo prvenstvo sestavljal širok nabor turnirjev, ki sega od NL Hold'Ema in Pot Limit Omahe in vse tja do H.O.R.S.E.

Kakršnakoli že je vaša igra, boste decembra zahvaljujoč PokerStarsovemu CENTRAL AND EASTERN EUROPEAN CHAMPIONSHIP OF ONLINE POKER tudi vi dobili priložnost, da svetu pokažete, kaj znate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.