Šport
26 ogledov

Rekordi Full Tilt Online Pokra

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Popularna serija turnirjev, ki poteka na strani Full Tilt Poker, raste iz sezone v sezono. Tako je vsako leto postavljenih kar nekaj novih rekordov in tudi letošnje leto ni izjema.

19. sezona Full Tilt Online Poker Series je obljubljala garantirani nagradni sklad kar 30 milijonov ameriških dolarjev, ki bi se podelili v 45 različnih turnirjih. Večja spletna serija od te je edino PokerStars WCOOP, ki je garantiral kar 50 milijonov. Tekmovanje še ni popolnoma zaključeno, saj se v bo v nedeljo odvijal še 640 ameriških dolarjev vreden NLHE Main Event. Imamo pa že nekaj novih rekordov. Na turnirju številka 22, ki je bil NLHE Knockout s prijavnino 220 ameriških dolarjev, je sodelovalo kar 23.342 igralcev, ki so več kot podvojili garantirani nagradni sklad.

Skupaj je bilo na koncu podeljenih kar 2.330.000 ameriških dolarjev. Rekorden nagradni fond na FTOPS seriji je zabeležen tudi na turnirju številka 24, NLHE Multi-Entry. Na njem je bilo kar 11.343 registracij, skupni nagradni sklad pa je znašal kar 3.402.800 ameriških dolarjev, kar je več, kot je bilo na turnirju FTOPS Main Eventa XVIII! ($ 3.013.800). 19. FTOPS sezona se zaključuje ta vikend, ko se bo odvil še zadnji – glavni turnir: $600 + $40 NLHE Main Event, kjer je povsem možno, da bomo priča kakšnemu novemu rekordu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.