Šport
35 ogledov

Resnica o Ronaldovi fotografiji

ronaldo tv3 Reševalni pas/Twitter
Katalonski televizijski program TV3 je priznal, da se je pred objavo fotografije Cristiana Ronalda posluževal retuširanja.

Pred dnevi smo poročali o nenavadni potezi, za katero je poskrbela katalonska televizijska postaja TV3. Uradni televizijski program Real Madrida je namreč TV3 obtožil, da je retuširal fotografijo Cristiana Ronalda in mu s pomočjo programa za obdelavo fotografij odstranili vidno izoblikovane trebušne mišice.

Katalonski medij, čigar velika ljubezen je nogometni klub Barcelona, večni rival madridskega kluba, se na obtožbe sprva ni odzval, zdaj pa je vendarle spregovoril in priznal, da so se res poigrali s Portugalčevo fotografijo.

Novinar Jordi Ramos je v oddaji Esport Club pojasnil, da njihova poteza ni bila ''zlonamerna'' in da njihov namen ni bil ''nespoštljivo prikazovanje napadalca Real Madrida.''

Katalonci so še pojasnili, da so bili na izvirni fotografiji vidni nekateri oglaševalci, ki so jih želeli odstraniti iz kadra. Napako so popravili tako, da so objavili ustrezno fotografijo, ki ni bila podvržena kakršnikoli predelavi.

Nenavadna poteza katalonske televizije je nemudoma vzbudila veliko pozornosti, saj so bile Ronaldove mišice precej manj izrazite, za nameček pa je napadalec ostal še brez popka. 

 

Komentarjev 1